Azonnali elérhetőség

SZÉKESFEHÉRVÁR
tel.: 22 / 501-044
e-mail: info@ablakunk.hu
BUDAPEST
tel.: 1 / 226-4263
e-mail: budapest@ablakunk.hu

Vevőink mondták

63 lakásos társasház Székesfehérvár

Homlokzati nyílászárók gyártására és szerelésére kerestünk megbízható beszállítót. Számunkra fontos volt, hogy leendő vevőink számára alacsony rezsijű, modern technológiával készült otthonokat építsünk. Az Ablakunk Kft. korrekt áraival, rugalmas hozzáállásával, kiváló minőségű termékeivel ideális választás volt beruházásunk számára. Az általuk határidőre, zökkenőmentesen leszállított 3 rétegű TPS technológiával gyártott üvegeivel, valamint a minőségi nyílászárók piacán jól ismert KÖMMERLING profilokkal nagyban hozzájárult projektünk sikeréhez.

Gerlaki Zoltán
Zichy Udvar Kft.
Ügyvezető
info@zichyudvar.hu

 

Projektek nyílászáró beszállítójaként

Sok éves együttműködésünk során az Ablakunk Kft.-t a megbízható partnerek között tudhattam. Az eddigi közös munkáinknál a műanyag ablak, bejárati ajtó, beltéri ajtók és a szolgáltatások ár-érték aránya megfelelőnek bizonyult.  Bízva a jövőbeni együttműködésben, kívánok sok sikert.

Horváth Csaba László
Főépítésvezető
Strabag MML Kft.
székesfehérvári főépítésvezetőség
laszlo.horvath.HQ@strabag.com

Családi ház

Aki már építkezett, tudja, hogy mennyi csalódás éri az embert ilyenkor. Jönnek is a “mesterek”, meg nem is, el is végzik a feladatot, meg nem is. Különösen nagy stresszel jár az egyes építési elemek kiválasztása is. Tégla legyen, vagy YTONG, milyen legyen a fűtési rendszer, járólap, nyílászárók, falszínek, térkő, stb. Ebben a zaklatott időszakban hatalmas kő esett le a szívemről, amikor a véletlen folytán az interneten belebotlottam az AblakuNK Kft-be, mert végre szóba álltak velünk, segítettek, válaszoltak és még sorolhatnám. Megbeszéltünk egy találkozót és ott voltak!!!! Nem is hittem el, hogy ez igaz lehet, de mivel túl vagyunk az építkezésen, most már nyugodtan írhatom, hogy minden rendben ment. Pontosak voltak, rugalmasak és tartották a szavukat. Szakmailag is nagyon elégedett vagyok a csapattal, minden témában (ablak, garázskapu, redőnyök, párkányok, szúnyogháló) megkaptam az információkat, amik utólag is valósnak bizonyultak, sőt ötleteket is, amin elgondolkozva még jobb megoldások születhettek (pl. redőny gurtnija falba süllyesztve – imádja a család). A termékek minőségével is elégedettek vagyunk.

Mindenkinek csak ajánlani tudom úgy a céget, mint a termékeiket!

Galló Gábor

Panellakás Székesfehérvár

Fiatal házasként az első lakásunk felújításakor találtunk az Ablakunk Kft-re. Az általuk forgalmazott műanyag ablak minősége mellett az ára is fontos volt számunkra, ezét választottuk a Brügmann profilcsaládot. Nem kellett csalódnom, a munka jó minőségben, gyorsan, precízen, határidőre elkészült.

Köszönettel:
Mónos Viktória

Új építésű társasház

2008-ban költöztem új lakásomba, melybe az Ablakunk Kft. szerelte az műanyag ablakokat. Mivel sok kisgyermekes család él a társasházban ezért elég nagy a gyerekzsivaj. A háromrétegű üvegezésnek köszönhetően a lakás mégis csendes és a fűtésszámla is rendkívül kedvező.

Szöllősi Kriszitán
szollok@tvn.hu

minőségi műanyag ablak Önnek – Ablakunk Kft.