Azonnali elérhetőség

SZÉKESFEHÉRVÁR
tel.: 22 / 501-044
e-mail: info@ablakunk.hu
BUDAPEST
tel.: 1 / 226-4263
e-mail: budapest@ablakunk.hu

Hogyan dolgozunk

Ajánlatkérés

Pontos információk = korrekt ajánlat.

Ajánlatkérés esetén amennyiben nyílászáró cseréről van szó, kérjük ellenőrizze az ajtók, ablakok méretét. Új építésű ház esetén küldje meg részünkre a rendelkezésre álló terveket. A korrekt méreteken túl írja meg nekünk az új ajtó, ablak tervezett anyagát, színét, nyitásmódját, a kiegészítők (redőnyök, reluxák, könyöklők) fajtáját.

Az ördög a részletekben rejlik.

Az Ön részére az általunk, és a konkurenciáink által megküldött ajánlatokat a műszaki tartalom pontos ismeretében vesse össze. (Almát az Almával!)

Műanyag ablak esetén a ténylegesen mérhető adatok összevetésével hozzon döntést. A műanyag ablak profiljának (Uf érték) és az üvegezés (Ug érték) összehasonlításával kezdje. A műanyag ablak kamráinak száma nem mindig mérvadó, hiszen attól, hogy egy 70 mm-es beépítési mélységű műanyag ablak 5 vagy 6 légkamrás még lehet közel hasonló az Uf értékük. Vizsgálja meg azt is, hogy az ajánlatokban ugyanolyan számú, működési típusú műanyag ablak, bejárati ajtó szerepeljen. Fontos a műanyag ablak kiegészítőinek megléte is. (Például: redőnyös műanyag ablak esetén a szükséges tokszélesítő elemek megléte stb…)

Amennyiben ajánlatunk pontosításra szorul, úgy szívesen állunk rendelkezésére.

Ajánlatkészítés

Az ajánlatkérés beérkezését követően feldolgozzuk az Ön által küldött adatokat. Amennyiben kérdés merülne fel ajánlatkérésével kapcsolatban, egyeztetünk Önnel, majd díjtalan, részletes ajánlatunkat elküldjük Önnek. Ezért fontos, hogy amennyiben ez lehetséges az ajánlatkérő ív kitöltésénél telefonszámát is pontosan adja meg.

Felmérés

Ha ajánlatunk elképzeléseiknek megfelel úgy felmérő kollégáink előzetesen egyeztetett időpontban a helyszínen felmérik az ablakokat, ajtókat. A felmérés az ország egész területén díjtalan.* A felméréskor egyeztetésre kerülnek a megrendelt ajtók, ablakok kialakítása, nyitási iránya, szerkezet anyaga, színe, üvegezése és az esetlegesen szükséges kiegészítők árnyékolástechnikai eszközök (redőnyök, reluxák, könyöklők) fajtája, kezelése.

*A díjtalan felmérés feltétele egy előzetes ajánlat megléte, mely alapján Vevőink a megrendelés volumenét látva felelősen el tudják dönteni, hogy valóban cégünk termékei és szolgáltatása a megfelelő-e számukra.

Szerződés kötés

Felmérést követően elkészítjük a nyílászárók megrendelés-visszaigazolását, mely már a gyártás alapját képző adatokon túl a szállítási határidőt, valamint a szerelés várható kezdetét is tartalmazza. Amennyiben mindent rendben talál, úgy a megrendelés aláírását valamint az előleg befizetését követően indul a gyártás.

Szállítás és szerelés

Az ablakok, ajtók készre-jelentését követően kollégáink telefonon egyeztetnek Önnel a szerelés pontos időpontjáról. A fennmaradó anyagár kifizetését követően kollégáink leszállítják, és beszerelik a megrendelt ablakokat, ajtókat. A szerelési díj kifizetését követően Ön kézhez kapja a szavatossági és garancialeveleket.

Köszönjük, hogy minket választott!