Azonnali elérhetőség

SZÉKESFEHÉRVÁR
tel.: 22 / 501-044
e-mail: info@ablakunk.hu
BUDAPEST
tel.: 1 / 226-4263
e-mail: budapest@ablakunk.hu

Jó ha tudja ablakvásárlás előtt

Hasznos tippek műanyag ablak, bejárati ajtó vásárlása előtt

Kabáthoz a gombot!

Manapság az energia ára miatt mindenki a lehető legjobb hőszigetelő képességekkel rendelkező ajtókat, műanyag ablakokat szeretné megvásárolni. Azonban nem szabad megfeledkezni a beruházás megtérülési idejéről sem. Mielőtt műanyag ablak, erkélyajtó cserébe, vagy vásárlásba kezd, mérlegeljen. A nyílászárók hőszigetelő képessége több összetevőből áll.

Két fő összetevője a profilrendszer-, és az üveg hőszigetelő képessége. A két összetevő felületi átlagából számolható az ajtók, műanyag ablakok hővezetési képessége. Amennyiben az üvegfelület a meghatározó az Ön otthonában található ablaknál, erkélyajtónál, úgy a legköltséghatékonyabb megoldás az, ha háromrétegű fokozott hőszigetelő képességű üvegezést választ, egy ár-értékarányban kedvezőbb nyílászáró rendszerbe.

Szánjon rá időt!

Az internetes kereskedelem korában kézenfekvő megoldás lehet a netről történő műanyag ablak, erkélyajtó rendelés. Azonban, ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma beépítési szituáció sem. Cégünk szakemberei által díjtalanul felmért ablakok, ajtók méretpontosságáért mi vállaljuk a felelősséget, megkímélve önt az esetleges méretpontatlanságból adódó problémáktól.

Mindezeken túl kollégáink a környezetet figyelembe véve hasznos tanácsokkal látják el Önt a helyszínen. Zajos környék esetén hangszigetelési alternatívákat kínálnak, esetleg belátást gátló üvegezésre hívják fel a figyelmét. Tájékozódjon a világhálón és rendeljen műanyag ablakot, ajtót személyesen. Megéri!

Díjtalan felmérés!

Könnyen mondhatjuk ingyen nincs semmi! Ami igaz is, ám nem ebben az esetben. Az előzetes ajánlatkérést követő felmérés megejtése Megrendelőink és cégünk érdeke is. Megrendelőinknek praktikus, mert nem kell aggódniuk az ajtó, ablak mérethelyessége miatt.

Cégünknek pedig hasznos, mert így biztosak lehetünk abban, hogy munkatársaink a beépítés során tervezhetően korrekt módon határidőre tudják feladatukat teljesíteni. Ezért a felmérés díjtalan!

 

műanyag ablak, bejárati ajtó Önnek – ablakunk kft.

 

Miért válasszon minket?

nyílászárók

Egy épület alapvető elemei közé tartoznak a nyílászárók. A minőségi nyílászáró nem csupán az épület külleméhez, egységes arcához járul hozzá, de gondoskodik arról is, hogy az élet komfortos, kényelmes legyen. Az időjárás viszontagságaitól nem csak véd, de hozzájárul ahhoz is, hogy energiatakarékosabb legyen az épület működése. A színvonalas nyílászárók hosszú ideig képesek kamatoztatni a tulajdonságaikat és szolgálni tulajdonosaikat.

A nyílászárókhoz árnyékolók is kellenek. Külső vagy belső árnyékolók használatára szükség van, hiszen ezek biztosítják a zavartalan nyugalmat, hangszigetelnek, és a segítségükkel szabályozhatjuk azt, hogy mennyi fényt szeretnénk beengedni a szobákba.

A nyílászárókhoz kapcsolódóan ablakok, ajtók, de párkányok és garázsajtók is teljessé teszik egy épület nyílászáró és árnyékoló felszereltségét.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye szemügyre kínálatunkat! Kiváló minőségű, magas színvonalú árnyékolók, nyílászárók, párkányok, garázskapuk szerepelnek termékpalettánkon. Ismerje meg kínálatunkat!

Érvek a műanyag ablakok mellett

műanyag ablakok

A vásárlói igények miatt egyre több típusú ablak kerül a piacra, amelyek közül töretlen népszerűségnek örvendenek a műanyag ablakok, számos előnyüknek köszönhetően!

Ha otthonát az energiatakarékosság jegyében szeretné kialakítani, mindenképp a műanyag ablakok betelepítésével kezdje az átalakítási munkálatokat, ugyanis az ilyen típusú nyílászárók kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ezáltal jelentős mértékben csökkenthető a fogyasztás!

A műanyag ablakok megvásárlásával hosszú távra tervezhet, a nyílászárókra a rendkívül hosszú élettartam jellemző.

A műanyag ablakokkal elfelejtheti a hosszas, komplikált karbantartási feladatokat, hiszen rendkívül egyszerű megőrizni minőségi állapotukat, ráadásul a tisztításuk sem igényel különleges módszereket, elég egy rongyot bevizezni, majd azzal áttörölni a nyílászárókat.

A műanyag ablakok beépítésével csakis előnyökre tehet szert! Vásároljon kínálatunkból minőségi, strapabíró műanyag ablakot, garantáljuk, hogy döntését nem fogja megbánni!

A műanyag nyílászáró, mint befektetés!

műanyag nyílászárók

A műanyag elterjedt és sokoldalú alapanyag, sokféle területen hasznosítják, ennek megfelelően készülhet belőle mindenféle alkatrész, uzsonnás doboz, orvosi műszer vagy nyílászáró is! A műanyag nyílászárók méltán népszerűek, és ez nem is olyan meglepő, ha valaki tisztában van azzal, hogy miért előnyös ilyen ablakokat és ajtókat használni!

Amikor elhatározzuk, hogy vásárolunk valamit, a legtöbben ugyanazokat az elvárásokat állítjuk fel egy termékkel kapcsolatban. Az ár-érték arány nagyon fontos szempont, ezért ez legyen kedvező, így válik egy termék vonzóvá. Ugyanakkor a minőség is fontos, de azt szeretnénk, hogy ésszerű összeget kelljen fizetnünk érte.

A minőségi műanyag nyílászárók teljes mértékben megfelelnek ezeknek az elvárásoknak! Mitől minőségi a műanyag nyílászáró? Időtálló, változatos színekben és mintákban kapható, kiválóan szigetel, a használatával pedig költséghatékonyan tarthatunk fenn egy háztartást.

Ha jól választunk műanyag nyílászárót, és a beszereléshez is megbízható szakemberek színvonalas munkáját vesszük igénybe, később nem csak megtérül a kifizetett összeg, de még spórolhatunk is! Bátran rendeljen tőlünk, és mi díjtalan felméréssel állunk rendelkezésére a tökéletes végeredmény érdekében!

Miért érdemes minőségi nyílászárót választani?

minőségi nyílászárókNapjainkban kiemelt szerepet kap az energiafogyasztás mérséklése, aminek egy fontos összetevője otthonunk megfelelő szigetelése. A meleg legnagyobb része a nyílászárókon keresztül távozik, ezért a régi, elöregedett ablakokat megéri újakra cserélni. Azonban ebben az esetben nagyon fontos, hogy kizárólag minőségi nyílászárókat válasszunk!

Sajnos a piacon sok a silány minőségű termék, amelyek lehet, hogy olcsóbbak, de csak annyit érnek, „mintha a vizet gereblyéznénk”. Ha a nyílászáró rossz minőségű, nem fogjuk igazán észrevenni se a hő-, se a hangszigetelő hatását. Az ilyen termékek másik hátulütője a gyakori meghibásodás, sérülés, amely nem csak bosszantó, hanem időt és pénzt kell áldozni a javíttatására.

Ha minőségi nyílászárót választunk, az visszahozza az árát: télen kevesebbet kell fűtenünk, nyáron pedig hűtenünk, arról nem beszélve, hogy sokkal csöndesebb lesz a lakás is.

Forduljon hozzánk, ha szeretné minőségi nyílászárók előnyeit élvezni! Ismerje meg termékeinket, és keressen fel minket bátran kérdéseivel!

Döntsön Ön is a kedvező árú műanyag nyílászárók mellett!

műanyag nyílászárók Manapság töretlen népszerűségnek örvendenek a műanyag nyílászárók, ugyanis jelentős mértékben hozzájárulnak egy háztartás energiatakarékosságához, emellett igen egyszerű karbantartani őket. Mivel a műanyag nyílászárók számos előnnyel bírnak, azt gondolhatja, hogy megvásárlásukért mélyen a pénztárcába kell nyúlni, azonban, ha minket választ, erre még csak gondolnia sem kell!

Műanyag nyílászáróinkat rendkívül kedvező árakon szerezheti be, ugyanis célunk, hogy a minőségi nyílászárókat mindenki számára elérhetővé tegyük! Vállalkozásunk nemcsak többféle műanyag nyílászárót biztosít megrendelőinek, hanem a helyszíni felmérést és a beépítést is vállaljuk, ennek köszönhetően nem kell több céget felkeresnie ahhoz, hogy Ön is élvezhesse otthonában a műanyag nyílászárók előnyeit!

Kezdje az újévet új nyílászárókkal! Kérjen árajánlatot online, majd szerezze be kínálatunkból a magas műszaki színvonalat képviselő termékeinket!